در ویدیوی زیر، یک استاد دانشگاه ییل از آزمایشهایی میگه که انجام دادهان. از یک گونه میمون استفاده میکنن که سی و پنج میلیون سال پیش با ما (یعنی انسانها) ریشهی مشترک داشتهان (یعنی ما و این میمونها یک جد مشترک داشتهایم که سی و پنج میلیون سال پیش زندگی میکرده). این گروه تحقیقاتی از قطعات فلزی گرد استفاده میکنن و به میمونها یاد میدن که این فلز ارزش داره و میمون میتونه در ازای دادن اون فلز، غذا دریافت کنه. به این ترتیب مفهوم پول رو به میمون یاد میدن. متوجه هم میشن که میمون میتونه مفهوم قیمت رو بفهمه: وقتی دو انتخاب داره، انگور ارزونتر رو میخره. بعد یک بازار مالی ساده برای میمونها تشکیل میدن تا ببینن که آیا اشتباهات اقتصادی ما رو میمونها هم مرتکب میشن یا نه.
سخنران این طور نتیجه گیری میکنه که اشتباهات اقتصادی ما الزاما به خاطر نقص بازارها یا محیطهای اقتصادی ما نیستن؛ بلکه ما خودمون از نظر مغزی اشکال داریم که اجازه نمیده همیشه تصمیمهای عاقلانه بگیریم و همین اشکال رو میمونهای فامیل هم دارن. این طور میگه که مثل مشکل ضعف بینایی، این هم یک مشکله که شاید بعدتر بتونیم بهش غلبه کنیم. برای جزییات بیشتر ویدیو رو ببینین (لطفا اگر در توضیحات اشتباهی داشتم، تصحیح کنین).
merC jaleb boood
خير محترم
سلام غفاري ازموسسه خيريه حضرت زهرا(س) گچساران هستم ،سايت موسسه خيريه حضرت زهرا(س) تا چند هفته آينده طراحي مي شود آيا امكان قرار دادن بنر سايت ما به طور رايگان در سايت شما وجود دارد لطفا با توجه به اينكه ما موسسه خيريه ميباشيم مساعدت وهمكاري گردد با تشكر 09193392308
من هرچی نوشته هات رو زیرو رو کردم نفهمیدم دنبال چی هستی تو زندگیت؟ میشه یک چیزی بنویسی که دنبال چی هستی تو زندگیت !
آقا یا خانم ناشناس: چشم! :)
هم نوشته جالبی بود و هم این کامنت آخری خیلی باحال بود(:
واندرفول!
مرسی