یک غذای سادهی تایلندی کشف کردهایم و متناسب با خستگیمون تنظیمش کردهایم که هر از گاهی با صرف وقت کم درست میکنیم. مواد لازم اینها هستن: مرغ (یک بسته)، سیب زمینی (سه عدد)، پیاز (دو عدد)، فلفل رنگی (چهار عدد)، شیرهی نارگیل (یک قوطی کنسرو)، پودر کاری (به مقدار لازم)، اناناس (کمتر از یک عدد یا یک کنسرو کامل). مقدار هرکدوم از این مواد اولیه تا حد زیادی به سلیقهی خودتون بستگی داره.
فلفلها هرچه قدر رنگیتر باشن، بهتر. برای خوش آب و رنگ کردن غذا بهتره.
دونههای داخل فلفلها رو در بیارین و خودشون رو خرد کنین، ولی در این کار افراط نکنین. بهتره از حدی بزرگتر باشن تا در غذا دیده بشن.
مرغها رو هم خرد کنین، باز هم نه زیاده از حد. من ترجیح میدم از رون مرغ استفاده کنم که شاید خوشمزهتر بشه، هرچند که سینه هم باید خوب باشه.
سیبزمینی رو هم خرد کنین. با توجه به نوع سیبزمینی، مطمئن باشین که به اندازهی کافی ریز شده باشن که بپزن. این سیبزمینیها قراره حدود بیست و پنج دقیقه روی آتیش باشن.
مقدار بسیار بسیار کمی روغن رو داخل قابلمه بریزین و بذارین داغ بشه. مقدار روغن به سمت صفر هم میل کرد، کرد. وقتی کف قابلمه خوب داغ شد، مرغهای تکهتکه شده رو توی قابلمه بریزین. دما کف قابلمه باید چنان باشه که با ریختن مرغ صدای جلزش در بیاد.
مرغ رو تفت بدین و همین موقع پودر کاری رو اضافه کنین. هدف اینه که مرغ کمی قیافه بگیره و قشنگتر بشه (هدف این نیست که سرخ بشه). نمک و فلفل رو هم به میزان دلخواه اضافه کنین.
بعد از تفت خوردن مرغ، شیرهی نارگیل و سیبزمینیها رو داخل قابلمه بریزین و اجازه بدین همه با هم پونزده دقیقه بجوشن.
هر پیاز رو به هشت قسمت به شکل زیر تقسیم کنین. مواظب باشین پرههای پیاز باز نشن و شکل خودشون رو حفظ کنن.
وقتی پونزده دقیقهی مرغ و سیبزمینی تموم شد، پیازها و فلفل رنگیها رو به مجموعه اضافه کنین، با احتیاط یک بار به هم بزنین و اجازه بدین ده دقیقهی دیگه بجوشن. احتیاط برای اینه که پیازها باز نشن و تا جایی که ممکنه با همین شکل در محصول نهایی ظاهر بشن.
آناناس رو به مکعبهای با طول تقریبن دو سانتیمتر تیکه تیکه کنین. یک آناناس کامل زیاده؛ اگر از کنسرو استفاده میکنین، یک قوطی باید کافی باشه. من تا به حال فرقی بین آناناس تازه و کنسروی ندیدهام، اما یک حسی میگه باید آناناس تازه بهتر باشه.
وقتی دهدقیقهی مرغ و سیبزمینی و پیاز و فلفل تموم شد، آناناسها رو به قابلمه اضافه کنین و زیر گاز رو خاموش کنین (آناناس لازم نیست بپزه و حتا بهتره که در غذا آبدار، تازه و کمی خام ظاهر بشه).
غذا آماده است!